Financieel adviseur

Leonie Werink, Financieel adviseur Emmeloord

Financieel adviseur Emmeloord

Geen roze bril, wel onafhankelijk financieel advies.

Iedere levensfase gaat gepaard met andere wensen, mogelijkheden en financiele behoeften. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een huis, minder uren werken of aan studerende kinderen. Wanneer u voldoende geld beschikbaar heeft, hoe wilt u dit gaan beheren en welk deel kunt u daarvan schenken, zonder u daarbij in de vingers te snijden? Is het verstandig om een risicoverzekering af te sluiten of is in het geval van overlijden alles afgedekt met het aanwezige geld? Onze financieel adviseur in Emmeloord zorgt voor de juiste balans van inkomsten, uitgaven en financiele middelen, voor nu maar ook voor later. Met de hulp van onze adviseurs kunt u zich op een verantwoorde en creatieve manier op de toekomst richten.
Inzicht in uw financiele situatie
Financiele planning zegt de adviseurs van administratiekantoor Werink in Emmeloord: het inzicht geven in de financiele situatie zoals de inkomsten, uitgaven en vermogen, vanaf nu tot en met uw pensioen. Wij adviseren u over de mogelijkheden om uw plannen te realiseren. Het financiele advies gaat bovendien uit van eventuele risicofactoren zoals arbeidsongeschiktheid of overlijden.
Zodra de financieel adviseur alles heeft uiteengezet dan wordt dit tot in detail uitgewerkt in diverse scenarios. Deze scenarios geven een goed beeld van uw mogelijke toekomst. Over het algemeen maken wij 1 scenario waarbij wij uitgaan van de zaken zoals deze nu zijn. Uit dat scenario zal vervolgens blijken of u in de toekomst ruim bij kas dan wel krap bij kas zult gaan zitten. Vervolgens maakt de financieel adviseur enkele alternatieve scenarios. Met deze scenarios bekijkt de financieel adviseur hoe u uw wensen kunt realiseren en of bepaalde financiele producten uw situatie kunnen optimaliseren.
Voor wie is onze financieel adviseur handig?
Financieel advies is niet alleen voor de rijken in Emmeloord. Of het maken van een financiele planning voor u uitkomst kan bieden, hangt af van uw vragen en wensen. Heeft u de wens uitgesproken dat u graag eerder wilt stoppen met werken, dan kan onze financiele adviseur in Emmeloord dit met een simpele pensioenberekening beantwoorden. Wanneer u alles wilt weten over uw financiele situatie, nu en in de toekomst, dan is het maken van een financiele planning raadzaam.
Deskundig financieel advies in Emmeloord
Administratiekantoor Werink in Emmeloord loopt voorop wanneer het gaat om het ontwikkelen van financieel advies. Vanaf het jaar 200 hebben wij onze middelen verder geperfectioneerd. Een hulpmiddel wat veelvuldig door onze financieel adviseur wordt gebruikt is het op maat gemaakte stuk software. Dit is 1 van de meest uitgebreide en professionele hulpmiddelen voor het plannen van uw financiele toekomst. Voorop staat echter de 15 jaar ervaring en deskundigheid op verschillende vakgebieden.
Wat kost een financieel adviseur in Emmeloord?
Het intakegesprek is altijd kosteloos. Wanneer u onze financieel adviseur vraagt een planning te maken, dan geven wij in eerste instantie de maximale kosten aan die hiermee gepaard gaan. Maak gerust een afspraak met onze financieel adviseur om te beoordelen of het planning van uw financiele toekomst zinvol is.
Leonie Werink, financieel adviseur EmmeloordAuteur: Leonie Werink