Leonie Werink, financieel interim management Emmeloord

Financieel interim management Emmeloord

De boekhouder bij ziekte en verlof

Het klinkt vaak eenvoudig, een project tot een succes maken. Maar hoe zorgt u ervoor dat een project daadwerkelijk een succes wordt? Volgens WRNK is het van groot belang dat middelen, mensen en technische mogelijkheden op zodanige wijze worden geintegreerd, dat er op een gestructureerde manier een gemeenschappelijk doel kan worden gerealiseerd. Onze specialisten iventariseren uw wensen en toetsen deze op realisatie en uitvoerbaarheid. Het definitieve plan van aanpak bevat in ieder geval een beschrijving van uw wensen en problemen, het gewenste resultaat, tijdschema's en de benodigde middelen en kostenraming. Tijdens de uitvoer van het project zorgen wij dat deze naar wens wordt uitgevoerd.
Professionele en slagvaardige administrateurs
Resultaatgerichtheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en de wil om net even dat stapje extra te doen. Daarom staat WRNK voor.
Boekhouders met het juiste gereedschap
Aan het einde blikken wij terug op het project. Dit geeft ons de mogelijkheid om u het juiste gereedschap mee te geven voor de toekomst.
Transparante werkwijze & tarieven
Voordat het project wordt gestart ontvangt u een nauwkeurige inschatting van de te gebruiken middelen en kostenraming. Geen verassingen.
Voorkomen van onaangename financiele verrassingen
U wilt een project starten, dat is mooi. Samen met de WRNK specialisten wordt uw idee op realisatie en uitvoerbaarheid getoetst, waar nodig wordt deze aangepast en in een tijdsbalk uiteengezet. Het plan van aanpak wat hieruit zal voortvloeien omvat een beschrijving va het probleem of en/of wens, het beoogde resultaat, tijdschema en een raming van de te gebruiken middelen en globale kosten. Gedurende het project bieden wij u inzicht in de voortgang en dragen wij er zorg voor dat deze naar wens worden uitgevoerd.
De beste financieel interim specialisten
WRNK staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid. Het spreekt voor zich dat onze specialisten altijd dat stapje extra voor u doen. Het spreekt ook voor zich dat alles in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever wordt uitgevoerd. Daarom zetten wij alleen de beste WRNK interim specialisten in. Met de focus op doelgerichtheid kan uw project niet meer stuk.
Financieel interim specialisten in de Noordoostpolder
De WRNK interim specialisten zijn gewild. Momenteel zijn op specialisten op projectbasis werkzaam in onder andere Emmeloord, Marknesse, Ens, Tollebeek, Luttelgeest, Nagele, Rutten, Creil en Kraggenburg. Heeft u nog behoefte aan financieel interim specialist, neem dan gerust contact met ons op. Wij toetsen samen met u de haalbaarheid van uw project en u ontvangt geheel vrijblijvend ons voorstel.
Leonie Werink, financieel interim management EmmeloordAuteur: Leonie Werink