Realiseer uw plannen met onze financieel adviseur

Inzicht in uw financiën, zonder daarbij een roze bril te dragen. Kijk samen met onze financieel adviseurs naar uw financiële situatie en stel realiseerbare doelen. Risicofactoren worden hierin uiteraard meegenomen, zo hoeft u zich geen zorgen te maken!

ONAFHANKELIJK FINANCIEEL ADVIES

Iedere levensfase gaat gepaard met andere wensen, mogelijkheden en financiele behoeften. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een huis, minder uren werken of aan studerende kinderen. Wanneer u voldoende geld beschikbaar heeft, hoe wilt u dit gaan beheren en welk deel kunt u daarvan schenken, zonder u daarbij in de vingers te snijden? Is het verstandig om een risicoverzekering af te sluiten of is in het geval van overlijden alles afgedekt met het aanwezige geld? Onze financieel adviseur in Emmeloord zorgt voor de juiste balans van inkomsten, uitgaven en financiële middelen, voor nu maar ook voor later. Met de hulp van onze adviseurs kunt u zich op een verantwoorde en creatieve manier op de toekomst richten.

Financiële planning zegt de adviseurs van administratiekantoor Werink in Emmeloord: het inzicht geven in de financiële situatie zoals de inkomsten, uitgaven en vermogen, vanaf nu tot en met uw pensioen. Wij adviseren u over de mogelijkheden om uw plannen te realiseren. Het financiële advies gaat bovendien uit van eventuele risicofactoren zoals arbeidsongeschiktheid of overlijden.

FINANCIELE ADMINISTRATIE VOOR DE BELASTING

Zodra de financieel adviseur alles heeft uiteengezet dan wordt dit tot in detail uitgewerkt in diverse scenario's. Deze scenario's geven een goed beeld van uw mogelijke toekomst. Over het algemeen maken wij 1 scenario waarbij wij uitgaan van de zaken zoals deze nu zijn. Uit dat scenario zal vervolgens blijken of u in de toekomst ruim bij kas dan wel krap bij kas zult gaan zitten. Vervolgens maakt de financieel adviseur enkele alternatieve scenario's. Met deze scenario's bekijkt de financieel adviseur hoe u uw wensen kunt realiseren en of bepaalde financiële producten uw situatie kunnen optimaliseren.

Financieel advies is niet alleen voor de rijken in Emmeloord. Of het maken van een financiële planning voor u uitkomst kan bieden, hangt af van uw vragen en wensen. Heeft u de wens uitgesproken dat u graag eerder wilt stoppen met werken, dan kan onze financieel adviseur in Emmeloord dit met een simpele pensioenberekening beantwoorden. Wanneer u alles wilt weten over uw financiële situatie, nu en in de toekomst, dan is het maken van een financiële planning raadzaam.

Administratiekantoor Werink in Emmeloord loopt voorop wanneer het gaat om het ontwikkelen van financieel advies. Vanaf het jaar 200 hebben wij onze middelen verder geperfectioneerd. Een hulpmiddel wat veelvuldig door onze financieel adviseur wordt gebruikt is het op maat gemaakte stuk software. Dit is 1 van de meest uitgebreide en professionele hulpmiddelen voor het plannen van uw financiële toekomst. Voorop staat echter de 15 jaar ervaring en deskundigheid op verschillende vakgebieden.
Leonie Werink eigenaar administratiekantoor werink

Zijn uw plannen realiseerbaar? Bel Leonie.

Om ervoor te zorgen dat u als ondernemer de juiste keuze's maakt, ga ik graag met u in gesprek.

KOSTEN VAN EEN FINANCIEEL ADVISEUR

Het intakegesprek is altijd kosteloos. Wanneer u onze financieel adviseur vraagt een planning te maken, dan geven wij in eerste instantie de maximale kosten aan die hiermee gepaard gaan. Maak gerust een afspraak met onze financieel adviseur om te beoordelen of het plannen van uw financiële toekomst zinvol is.
Accountant inschakelen in Emmeloord
 • Advanced extended doubtful he he blessing together. Introduced far law guy considered frequently entreaties difficulty. Eat him four are rich nor calm.

  VOORNAAM ACHTERNAAM

  Emmeloord
 • Advanced extended doubtful he he blessing together. Introduced far law guy considered frequently entreaties difficulty. Eat him four are rich nor calm.

  VOORNAAM ACHTERNAAM

  Kraggenburg
 • Advanced extended doubtful he he blessing together. Introduced far law guy considered frequently entreaties difficulty. Eat him four are rich nor calm.

  VOORNAAM ACHTERNAAM

  Urk

Welkom bij Werink

Administratiekantoor Werink kunt u vinden in het hart van Emmeloord. Een klein team waardoor u wel persoonlijk wordt geholpen, maar groot genoeg om impact te kunnen maken.
CONTACT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram