Financieel interim management, wanneer het u schikt

Een project tot een succes maken klinkt ingewikkeld. En dat is vaak ook zo. Daarom maken wij samen een plan, inventariseren uw wensen en mogelijke problemen en toetsen deze vervolgens op realisatie en uitvoerbaarheid. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

VERPLICHT BIJHOUDEN EN BEWAREN

Het klinkt vaak eenvoudig, een project tot een succes maken. Maar hoe zorgt u ervoor dat een project daadwerkelijk een succes wordt? Volgens Werink is het van groot belang dat middelen, mensen en technische mogelijkheden op zodanige wijze worden geïntegreerd, dat er op een gestructureerde manier een gemeenschappelijk doel kan worden gerealiseerd. Onze specialisten inventariseren uw wensen en toetsen deze op realisatie en uitvoerbaarheid. Het definitieve plan van aanpak bevat in ieder geval een beschrijving van uw wensen en problemen, het gewenste resultaat, tijdschema's en de benodigde middelen en kostenraming. Tijdens de uitvoer van het project zorgen wij dat deze naar wens wordt uitgevoerd.

Resultaatgerichtheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en de wil om net even dat stapje extra te doen. Aan het einde blikken wij terug op het project. Dit geeft ons de mogelijkheid om u het juiste gereedschap mee te geven voor de toekomst. Voordat het project wordt gestart ontvangt u een nauwkeurige inschatting van de te gebruiken middelen en kostenraming. Geen verrassingen.

EEN FINANCIEEL INTERIM MANAGER GAAT ALTIJD VOOR RESULTAAT

U wilt een project starten, dat is mooi. Samen met de specialisten van Werink wordt uw idee op realisatie en uitvoerbaarheid getoetst, waar nodig wordt deze aangepast en in een tijdsbalk uiteengezet. Het plan van aanpak wat hieruit zal voortvloeien omvat een beschrijving va het probleem of en/of wens, het beoogde resultaat, tijdschema en een raming van de te gebruiken middelen en globale kosten. Gedurende het project bieden wij u inzicht in de voortgang en dragen wij er zorg voor dat deze naar wens worden uitgevoerd.

Werink staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid. Het spreekt voor zich dat onze specialisten altijd dat stapje extra voor u doen. Het spreekt ook voor zich dat alles in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever wordt uitgevoerd. Daarom zetten wij alleen de beste financieel interim specialisten in. Met de focus op doelgerichtheid kan uw project niet meer stuk.
Leonie Werink eigenaar administratiekantoor werink

Maakt u zich zorgen om een project? Bel Leonie

Om ervoor te zorgen dat u als ondernemer de juiste keuze's maakt, ga ik graag met u in gesprek.

ONZE INTERIM PROFESSIONALS

De interim specialisten van Werink zijn gewild. Momenteel zijn op specialisten op projectbasis werkzaam in onder andere Emmeloord, Marknesse, Ens, Tollebeek, Luttelgeest, Nagele, Rutten, Creil en Kraggenburg. 

Heeft u nog behoefte aan financieel interim specialist, neem dan gerust contact met ons op. Wij toetsen samen met u de haalbaarheid van uw project en u ontvangt geheel vrijblijvend ons voorstel.
Werkzaam als financieel interim manager in de Noordoostpolder
 • Advanced extended doubtful he he blessing together. Introduced far law guy considered frequently entreaties difficulty. Eat him four are rich nor calm.

  VOORNAAM ACHTERNAAM

  Emmeloord
 • Advanced extended doubtful he he blessing together. Introduced far law guy considered frequently entreaties difficulty. Eat him four are rich nor calm.

  VOORNAAM ACHTERNAAM

  Kraggenburg
 • Advanced extended doubtful he he blessing together. Introduced far law guy considered frequently entreaties difficulty. Eat him four are rich nor calm.

  VOORNAAM ACHTERNAAM

  Urk

Welkom bij Werink

Administratiekantoor Werink kunt u vinden in het hart van Emmeloord. Een klein team waardoor u wel persoonlijk wordt geholpen, maar groot genoeg om impact te kunnen maken.
CONTACT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram