Uw administratie robuust, transparant en betrouwbaar

Als startende- of gevestigde ondernemer dient u rekening te houden met de financiële administratie. Een klus waar boekhouders dagelijks voor bijleren. Nu het toch verplicht is dit goed te doen, wat let u dan dit te laten doen door een echte professional!

VERPLICHT BIJHOUDEN EN BEWAREN

Onze boekhouder in Emmeloord verzorgd vele tientallen administraties, wij zorgen ook voor het bewaren van de noodzakelijke gegevens. Om duidelijkheid te scheppen in het woud van regeltjes noemen wij enkele zaken op welke u conform de bewaarplicht 7 jaar moet bewaren:
U dient alle financiële gegevens zoals facturen, bewijzen van uitgaven en inkomsten, kassabonnen en bankafschriften te bewaren, ook wanneer het als privégebruik is aangemerkt.

Bij het opmaken en onderhouden van de financiële administratie nemen wij de navolgende zaken in ogenschouw: Al uw bezittingen, schulden verworven plichten en rechten,
de voorraadadministratie, crediteurenadministratie en debiteurenadministratie, balansrekening en resultatenrekening, salarisadministratie. Wanneer u medewerkers in dienst heeft dient u deze gegevens te bewaren. Facturen van een payroll- of uitzendbureau vallen niet onder de salarisadministratie maar vallen wel weer onder uw administratie en moeten dus ook worden bijgehouden.

FINANCIELE ADMINISTRATIE VOOR DE BELASTING

Alle eerder genoemde posten hebben invloed op een aantal zaken. De inkomstenbelasting in geval van een BV of NV, vennootschapsbelasting bij een VOF en de omzetbelasting (BTW). De boekhouder in Emmeloord zorgt ervoor dat de gehele administratie vastgelegd wordt, conform de wet per 1 januari 2007. Ook draagt ons administratiekantoor in Emmeloord er zorg voor dat er regelmatig backups worden gemaakt van uw administratie.

U kunt bij ons administratiekantoor in Emmeloord met uw spreekwoordelijke schoenendoos met bonnetjes langskomen, wij behartigen dan uw belangen bij de belastingdienst. Het is voordat u overgaat tot het inschakelen van een administratiekantoor wel aan te bevelen om alle inkomsten en uitgaven te inventariseren, het resultaat aan de hand van deze inkomsten en uitgaven zullen onze boekhouders voor u berekenen.

Wanneer u weinig kaas hebt gegeten van administraties dan is het raadzaam in ieder geval de financiële administratie uit handen te geven. Het inschakelen van ons administratiekantoor in Emmeloord kost u wellicht geld doch zijn wij op de hoogte van alle fiscale voordelen en toeslagen. Het niet gebruik maken van deze voordeeltjes kan u zomaar enkele duizenden euro's per jaar kosten. Zo levert het inschakelen van een boekhouder uiteindelijk geld op.
Leonie Werink eigenaar administratiekantoor werink

Uw financiële administratie tip top? Bel Leonie.

Om ervoor te zorgen dat u als ondernemer de juiste keuze's maakt, ga ik graag met u in gesprek.

OOK ALS ACCOUNTANT INZETBAAR

Heeft u een groter bedrijf in de vorm van een BV of limited dan is het raadzaam te kiezen voor onze combinatie deal. 

U ontvangt de administratieve diensten vanuit ons administratiekantoor in Emmeloord en voor uw jaarlijkse accountantsverklaring maken wij gebruik van ons eigen netwerk aan erkende accountants. 

Deze onafhankelijke specialist keurt de door ons opgemaakte documenten.
Accountant inschakelen in Emmeloord
 • Advanced extended doubtful he he blessing together. Introduced far law guy considered frequently entreaties difficulty. Eat him four are rich nor calm.

  VOORNAAM ACHTERNAAM

  Emmeloord
 • Advanced extended doubtful he he blessing together. Introduced far law guy considered frequently entreaties difficulty. Eat him four are rich nor calm.

  VOORNAAM ACHTERNAAM

  Kraggenburg
 • Advanced extended doubtful he he blessing together. Introduced far law guy considered frequently entreaties difficulty. Eat him four are rich nor calm.

  VOORNAAM ACHTERNAAM

  Urk

Welkom bij Werink

Administratiekantoor Werink kunt u vinden in het hart van Emmeloord. Een klein team waardoor u wel persoonlijk wordt geholpen, maar groot genoeg om impact te kunnen maken.
CONTACT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram