Gevraagd en ongevraagd fiscaal advies

Ondernemer zijn is niet alleen maar klappen incasseren en geld afdragen aan de Belastingdienst. Het is vooral veel administratief werk. Als sparringspartner op fiscaal gebied helpen wij u graag bij het invullen en indienen van uw administratie. 

TRANSPARANT, BETROUWBAAR EN CONCREET

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Ondernemers over het algemeen sneller dan particulieren. Wellicht omdat ondernemers vooral als onbezoldigd ambtenaar bezig zijn met het incasseren van klappen en continu geld aan het afdragen zijn aan de belastingdienst, een belastingdienst die er zelf vrij weinig tijd aan wil besteden. De medewerkers van ons administratiekantoor in Emmeloord kunnen de invulling en indiening voor u verzorgen. Uiteraard brengen wij onze fiscale kennis daarbij mee. Aan de hand van uw administratie en stukken zorgen wij onder andere voor de aangifte. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere loonheffing, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, successierecht en schenkingrecht.

Bij de invulling van bovenstaande aangiften maken wij uiteraard gebruik van mogelijkheden die de opgestelde regels bieden, doch houden wij ook rekening met de eisen die in de Nederlandse wetten worden gesteld.

FISCAAL ADVISEUR IN EMMELOORD

Het is de missie van administratiekantoor Werink te Emmeloord om u als ondernemer gevraagd en ongevraagd van fiscaal advies te voorzien wanneer het gaat om ondernemerszaken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u op welk moment moet doen om uw bedrijf optimaal te moeten laten functioneren. Door de samenwerking met externe specialisten kunt u bij ons administratiekantoor terecht voor onder andere uw financiële administratie, salarisadministratie, belastingaangifte en bedrijfsoverdrachten.

Wanneer de boekhouders van ons administratiekantoor in Emmeloord uw administratie inrichten zal dit direct inzage geven in de exacte financiële situatie van uw bedrijf. Dit is een ideaal ijkpunt om te bepalen wat u met uw bedrijf in de (nabije) toekomst wilt. Deze gegevens zijn uitermate belangrijk om eventuele tekorten (verlies) te signaleren en eventuele investeringsmomenten vast te stellen. Deze fiscale gegevens zijn van groot belang in verband met de continuïteit van uw onderneming.
Leonie Werink eigenaar administratiekantoor werink

Direct fiscaal advies nodig? Bel Leonie.

Om ervoor te zorgen dat u als ondernemer de juiste keuze's maakt, ga ik graag met u in gesprek.
Het vervaardigen van de CVS enquete W&L
Aangifte van loonheffing en sociale verzekeringen
Aangifte van uw omzetbelasting (BTW)
Aangifte vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting
Opstellen jaarrekeningen
Periodieke rapportages
Het vervaardigen van de CBS enquete W&L
Debiteurenbeheer
Bespreking en analyse van uw kwartaalcijfers
Inboeken van inkoopfacturen en verkoopfacturen
Inboeken van bankrekeningen, kasboek en girorekeningen
Inboeken van zogenaamde memoriaalposten zoals salarisjournaalposten
Opzetten, verwerken en bijhouden van uw vaste activa register
Incasso
Crediteurenbeheer, eventueel aangevuld met telebankieren en het aanleveren van betaalbestanden
Commercieel jaarverslag
Verzorgen van kolommenbalansen en boekingsverslagen
Verzorgen van de openstaande posten lijst crediteuren en debiteuren
Afdrukken van uw grootboek
Samenstellen en vervaardigen van uw elektronische aangifte omzetbelasting (BTW)
Opstellen van uw fiscale jaarrekening
Periodieke uitgebreide rapportages
Rapportage per kwartaal met toelichting
 • Advanced extended doubtful he he blessing together. Introduced far law guy considered frequently entreaties difficulty. Eat him four are rich nor calm.

  VOORNAAM ACHTERNAAM

  Emmeloord
 • Advanced extended doubtful he he blessing together. Introduced far law guy considered frequently entreaties difficulty. Eat him four are rich nor calm.

  VOORNAAM ACHTERNAAM

  Kraggenburg
 • Advanced extended doubtful he he blessing together. Introduced far law guy considered frequently entreaties difficulty. Eat him four are rich nor calm.

  VOORNAAM ACHTERNAAM

  Urk

Welkom bij Werink

Administratiekantoor Werink kunt u vinden in het hart van Emmeloord. Een klein team waardoor u wel persoonlijk wordt geholpen, maar groot genoeg om impact te kunnen maken.
CONTACT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram