De boekhouder die weet wat ZZP-ers nodig hebben

Heeft u behoefte aan een boekhouder die echt met u meedenkt? Onze klanten kunnen vaak naast onze diensten zoals jaarrekeningen, BTW-aangifte en de loonadministratie, wel een boekhouder gebruiken die begrijpt wat ZZP-ers nodig hebben!

ZZP oF STARTER BOEKHOUDING OP ORDE

Startende ondernemers, freelancers en zelfstandigen zonder personeel (ZZP-ers) in Emmeloord staan altijd voor mooie uitdagingen. Naast de vele uitdagingen zijn er uiteraard ook fiscale voordelen te behalen, te denken valt aan zelfstandigenaftrek, MKB winstvrijstelling, startersaftrek en het mogelijkerwijs terughalen van betaalde belastingen over het voorgaande jaar. 

Om uw onderneming goed te laten functioneren is een transparante verslaggeving van groot belang. Met andere woorden, een correcte administratie en een overzichtelijke boekhouding is een absolute noodzaak wanneer u wilt slagen. WRNK helpt u daar graag bij, bel gerust.

dE BOEKHOUDERS DIE EEN PUNT ZETTEN ACHTER UW ZORGEN

De specialisten van WRNK werken samen met ZZP-ers en starters in de Noordoostpolder. Zo treft u onze medewerkers onder andere aan in Emmeloord, Marknesse, Nagele, Creil, Kraggenburg, Ens en Tollebeek. Vanzelfsprekend bieden wij naast boekhoudkundig en fiscaal advies ook hulp bij speciale trajecten zoals het geval is met het Zelfstandigenloket te Lelystad. WRNK is van mening dat het ene stapje extra veel kan doen voor ZZP-ers en starters.

Bij WRNK kunt u als ZZP-er en/of starter gebruik maken van het All-in pakket. Uw eerste adviesgesprek is gratis en vrijblijvend. Daarnaast heeft u in het eerste jaar recht op twee gratis adviesuren en kunt u gebruik maken van onze online documentenservice. Wilt u profiteren van ons speciale aanbod en kennismaken met onze servicegerichte en betrokken instelling? Wij nemen graag de uitdaging aan. Neem contact op met WRNK.
Leonie Werink eigenaar administratiekantoor werink

Een ZZP administratie bijhouden? Bel Leonie.

Om ervoor te zorgen dat u als ondernemer de juiste keuze's maakt, ga ik graag met u in gesprek.

BESTEED UW TIJD ZORGVULDIG

In Emmeloord heeft u als ondernemer te maken met een wirwar aan uiteenlopende wetten en de regelgeving met betrekking tot belastingheffing. 

Dit maakt inzicht en professioneel advies onontbeerlijk. WRNK heeft de expertise uiteraard in huis. Gebruik uw energie als starter, maar ook als gevestigde ondernemer om te ondernemen, uw tijd is immers kostbaar. 

WRNK is van mening dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw fiscale zaken en uw boekhouding.

Accountant inschakelen in Emmeloord

DE JUISTE STRATEGIE VOOR ZZP-ERS

U ontvangt als eerste gratis en vrijblijvend een adviesgesprek en in het eerste jaar heeft u bovendien recht op 2 gratis adviesuren.

U wilt winst maken, dat doet u als eerste door uw kosten te beheersen. Vooral in de opstartfase valt veel voordeel te behalen.

In Nederland heeft u te maken met vele uiteenlopende wetten en regelgeving met betrekking tot belastingheffing, daar helpen wij u bij.
 • Advanced extended doubtful he he blessing together. Introduced far law guy considered frequently entreaties difficulty. Eat him four are rich nor calm.

  VOORNAAM ACHTERNAAM

  Emmeloord
 • Advanced extended doubtful he he blessing together. Introduced far law guy considered frequently entreaties difficulty. Eat him four are rich nor calm.

  VOORNAAM ACHTERNAAM

  Kraggenburg
 • Advanced extended doubtful he he blessing together. Introduced far law guy considered frequently entreaties difficulty. Eat him four are rich nor calm.

  VOORNAAM ACHTERNAAM

  Urk

Welkom bij Werink

Administratiekantoor Werink kunt u vinden in het hart van Emmeloord. Een klein team waardoor u wel persoonlijk wordt geholpen, maar groot genoeg om impact te kunnen maken.
CONTACT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram