‘Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang’ – Richard Branson

Administratiekantoor L. Werink

Het administratiekantoor in Emmeloord voor het verzorgen van uw financiële administratie, jaarrekeningen, inkomstenbelasting, belastingaangifte en loonadministratie. Wij streven ernaar om u te ondersteunen met onze nauwkeurigheid en professionaliteit bij uw onderneming. 

17+ jaar ervaring in de boekhouding

In 2006 startte Leonie Werink haar eigen boekhoudkantoor in Emmeloord. Sindsdien heeft ze meer dan honderd ondernemers bij hun financiële administratie ondersteunt.

17

Salarisadministratie

Wij verlichten de complexiteit van salarisadministratie, waarbij zorgvuldige aandacht voor detail en compliance klanten de ruimte geeft om zich te concentreren op hun kernactiviteiten.

Financiële administratie

Wij vormen de financiële ruggengraat waar deskundige ondersteuning en nauwkeurige administratie samenkomen om u de vrijheid te geven en te focussen op wat echt belangrijk is: de groei van uw bedrijf.

Belastingaangifte

Wij nemen de last van de belastingaangifte weg door expertise en nauwgezetheid te combineren, waardoor klanten kunnen profiteren van optimale fiscale efficiëntie en gemoedsrust.

Jaarrekening

Wij bieden onmisbare expertise bij het opstellen van jaarrekeningen, waarbij nauwkeurigheid en inzicht samenkomen om klanten te voorzien van heldere financiële overzichten en strategische inzichten voor de toekomst.

Ons team

Onze toegewijde boekhoudexperts staan klaar met een glimlach om u niet alleen te ontzorgen in financiële zaken, maar ook om met passie en precisie een helder pad te creëren voor uw bedrijfsgroei.

Constructieweg 17A,
8305 AA Emmeloord

Openingstijden:

Ma – vr: 10:00 – 17:00 uur

Laatste nieuwtjes

Meldt je aan voor onze nieuwsbrief vol met de laatste financiële nieuwtjes en tips:

WRNK © 2023. Alle rechten voorbehouden